Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje Amsterdam

Bent u van plan om binnenkort een weekendje naar Amsterdam te gaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor wat u accommodatie betreft. Van der Valk heeft namelijk niet alleen de beste hotels, maar biedt ook allerlei arrangementen waarbij u een overnachting kunt combineren met een activiteit in de stad.

Boek een weekendje Amsterdam

 • Hotel Schiphol

  Hotel Schiphol

  • Luxe kamers en royale suites
  • Gratis shuttle Schiphol Airport
  • Sfeervol restaurant en hotelbar
  • Wellnesscenter en binnenzwembad

Uw accommodatie tijdens een weekendje Amsterdam

Plannen voor een weekendje Amsterdam? U heeft, in dat geval, waarschijnlijk al flink wat info gezocht om te kijken wat de beste en leukste hotels zijn voor zo'n weekendje Amsterdam centrum. Ons hotel ligt misschien niet helemaal in de binnenstad, maar dat heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Dit zorgt er namelijk voor dat wij een lage prijs voor onze hotelkamers kunnen aanbieden. Bovendien is het centrum van Amsterdam met het openbaar vervoer nooit ver weg.

Weekendje Amsterdam tips

Veel mensen komen met een doel naar onze hoofdstad tijdens een weekendje Amsterdam. Een bezoek aan het Tropenmuseum, een selfie met de Nachtwacht en shoppen op de Kalverstraat zijn zomaar wat voorbeelden. Maar niet alle mensen die naar de hoofdstad komen, hebben van te voren zo'n lijstje aan to-do's samengesteld. Speciaal voor hen hebben we namens Van der Valk een aantal activiteiten verzameld die allemaal plaatsvinden in de Mokumse binnenstad. Een rondvaart over de grachten, bijvoorbeeld. Of een bezoek aan de Albert Cuyp-markt. Wil je meer of andere tips? Vraag het gerust aan ons receptiepersoneel: we helpen je graag. En wilt u een extra speciaal weekendje Amsterdam? Vraag dan naar onze arrangementen: we hebben er altijd wel een die bij u past.

Onze bereikbaarheid

De hotels van Van der Valk onderscheiden zich van anderen door altijd eenvoudig bereikbaar te zijn. Meestal ziet u de accommodatie al vanaf de snelweg liggen: met de auto is het sowieso makkelijk aanrijden. Maar wist u dat we ook met het openbaar vervoer goed vindbaar zijn? Dat maakt uw weekendje Amsterdam zorgeloos en fabuleus.

Meer informatie over onze hotels