Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje Wellness

Toe aan een weekendje wellness? Een weekendje weg wellness is mogelijk dankzij de vele arrangementen bij de hotels van Van der Valk Exclusief. Brengt u een bezoek aan een van onze wellnesscentra? Dat is pure verwennerij, want u geniet van prachtige sauna's, heerlijke Turkse stoombaden en natuurlijk ook fijne zonnebanken. Bovendien hoeft u na een dagje wellness niet naar huis, want u overnacht in een van onze comfortabele hotels. Dat kan onder andere in Amsterdam, maar ook Apeldoorn, Dordrecht of Maastricht. Om die reden is een weekendje weg met wellness bij een Valk Exclusief hotel altijd een uitstekende keuze. We zien uw boeking graag tegemoet en ontvangen u met plezier in een van onze hotels.

Boek een weekendje wellness

 • Toucan Beauty

  Toucan Beauty

  • Massages
  • Beauty behandelingen
  • Saunacomplex bij Hotel Duiven
  • Zwembad bij Hotel Duiven

  Gelegen naar Hotel Duiven bij Arnhem A12.

 • Wellness hotels

  Wellness hotels

  • Verschillend aanbod en faciliteiten per hotel
  • Verschillende wellness arrangementen

  Volledig tot rust komen met een dagje wellness + een overnachting is natuurlijk mogelijk bij verscheidene Valk Exclusief hotels!

Luxe wellness weekend weg

Bent u op zoek naar een weekendje weg wellness hotel? Boek een arrangement bij onze hotelketen en laat u bijvoorbeeld verwennen in de Finse of infraroodsauna. Zwemmen met uitzicht over de stad behoort eveneens tot het brede aanbod van mogelijkheden. Op het gebied van wellness heeft Van der Valk Exclusief van alles voor u in petto en dus is een weekendje wellness bij ons altijd geslaagd. Zelfs uw hotelkamer of suite is luxe en comfortabel ingericht waardoor u optimaal ontspant. Geniet daarom met uw partner, vriend of vriendin van een weekendje wellness in een van onze hotels. Ons ervaren en enthousiaste team staat voor u klaar om u volledig in de watten te leggen.

Geniet van een weekendje wellness bij Van der Valk Exclusief

Op zoek naar een wellness weekend om uw geliefde mee te verrassen? Maak het uzelf gemakkelijk en kies uit een van de arrangementen en wellnesscentra bij Van der Valk. Onze hotels liggen verspreid door het hele land zodat u meer dan genoeg keuze heeft. Het boeken van een kamer, suite of arrangement doet u gemakkelijk online. U betaalt geen reserveringskosten én we heten u welkom met een gratis kopje koffie. Dat maakt het interessant om bij ons uw weekend wellness te boeken. Wilt u voor een moment alle zorgen en stress vergeten en uw lichaam heerlijk ontspannen? Boek een onvergetelijk weekendje wellness bij Van der Valk en geniet met volle teugen in een van onze hotels met wellnessfaciliteiten.

Meer informatie over al onze hotels