Direct naar de contentDirect naar de footer

B en B Zeeland

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw overnachting in een B en B Zeeland? Ontdek dan de opties bij Hotel Goes en Hotel Middelburg bij Van der Valk. Hier staan namelijk niet alleen uw bed en breakfast de volgende morgen klaar, u vindt in onze hotels ook allerlei andere luxe faciliteiten voor een fijn verblijf in Zeeland.

Boek een B en B Zeeland

 • Hotel Goes

  Hotel Goes

  • De Zeeuwse stranden op fietsafstand
  • Mooie fietsroutes langs de kust
  • Ontspannen op het zonnige terras
  • Ontdek het verrassende Zeeland!

  131 comfortabele kamers en suites met ruim balkon. Live cooking, restaurant à la carte en gezellige brasserie.

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • Het centrum van Middelburg op fietsafstand
  • Gienieten op het zonnige terras
  • 9-holes golfbaan
  • Speeltuin voor de kids

  119 royale kamers en suites met luxe badkamer. Een smaakvol à la carte restaurant en sfeervolle hotelbar.

Ontspannen in een B en B Zeeland

Een B en B Zeeland is de perfecte plek om vakantie te vieren. Het is tenslotte heerlijk om in de watten gelegd te worden, en zelf nergens meer aan te hoeven denken. Om nog maar te zwijgen over de vele uitstapjes die u kunt maken in de mooie omgeving van Zeeland! Overweeg echter ook in plaats van een B en B Zeeland eens te kijken naar Hotel Goes en Hotel Middelburg. Deze hotels zijn gelegen op ideale locaties nabij de kust en voorzien van moderne suites die net als een b&b aanvoelen.

Hotel Goes

Hotel Goes is een gezellig hotel op fietsafstand van de winkelstad Goes en de Zeeuwse stranden. In het hotel geniet u (indien gewenst) van een heerlijk ontbijt of diner in het sfeervolle restaurant of de brasserie. Daarnaast kunt u zich terugtrekken in uw mooie suite met balkon als u even tot rust wilt komen, buiten lekker een boekje wilt lezen of van de Zeeuwse omgeving wil genieten.

Hotel Middelburg

Hotel Middelburg is een uitstekend alternatief voor een B en B Zeeland. In dit hotel vindt u namelijk maar liefst 120 royale suites, een hotelbar en een gezellig restaurant. Wilt u Zeeland graag met de fiets ontdekken? Vanuit het hotel fietst u in een handomdraai naar de mooie Zeeuwse stranden of het historische centrum van Middelburg. Bij het hotel kunt u bovendien gratis parkeren en gebruik maken van de gratis Wifi.

Arrangement voor extra veel luxe

De luxe van een BenB Zeeland ervaart u in onze hotels. Eventueel kunt u ook een arrangement boeken, waarbij niet alleen de overnachting maar ook het ontbijt is inbegrepen. Daarnaast kunnen wij u een arrangement inclusief fietsverhuur aanraden als u Zeeland graag met de fiets wilt ontdekken.

Meer informatie over onze hotels