Direct naar de contentDirect naar de footer

Bijzonder overnachten Nederland

Wilt u bijzonder overnachten Nederland vanwege een heugelijke of feestelijke gebeurtenis? Sfeervol en romantisch overnachten kan bijvoorbeeld bij Kasteel Bloemendal en Kasteel Terworm. Op deze bijzondere locaties bevinden zich twee prachtige hotels voor een fantastische overnachting. Tijdens uw verblijf overnacht u op een schitterend landgoed in een eeuwenoud kasteel. Op beide locaties laat u zich onderdompelen in Limburgse weelde en waant u zich een ware vorst of vorstin. Bijzonder overnachten Nederland wordt extra speciaal dankzij het warme ontvangst in het hotel. Zo ontvangt u een gratis kopje koffie of thee bij een online boeking met uw account. Voor een gezellig of romantisch weekendje weg boekt u daarom een arrangement bij Kasteel Bloemendal of Kasteel Terworm.

Bijzonder overnachten Nederland

Waarom bijzondere overnachtingen in Nederland?

Wenst u geen standaard overnachting, maar wilt u graag iets unieks? Voor een ieder die iets heeft te vieren, is bijzonder overnachten Nederland te realiseren bij Valk Exclusief. U verblijft in een sfeervolle accommodatie en tijdens uw verblijf is er van alles te doen. Ga bijvoorbeeld golfen in het prachtige landschap van Limburg en of benut de talloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Huur hiervoor e-bikes bij het hotel. Kasteel Terworm heeft een van de beste terrassen in Nederland en dit is vooral bij mooi weer in trek. Gaat u liever de grens over? Duitsland ligt op een steenworp afstand en is zeker de moeite waard. Luxe overnachten is bij ons de standaard.

Bijzonder overnachten Nederland: boek uw hotelkamer online

Bijzonder overnachten Nederland is een feestelijke belevenis en is aantrekkelijk voor zowel particuliere als zakelijke gasten. De royale kasteelkamers zijn van alle gemakken voorzien en luxueus ingericht. Elke morgen serveren wij een uitgebreid ontbijt. Voor een hapje en een drankje overdag neemt u plaats in onze hotelbar. Uitgebreid dineren in een sprookjesachtige ambiance? U doet het in ons prachtige restaurant. Geniet bijvoorbeeld van een 3-gangen diner of seizoensgebonden gerechten. Alle ingrediënten voor een comfortabel en aangenaam verblijf zijn dan ook aanwezig op deze twee eeuwenoude locaties. Aarzel niet langer, boek vandaag nog een arrangement of een luxe kamer in een van onze kastelen en kies voor bijzonder overnachten Nederland bij Valk Exclusief.

Meer informatie over onze hotels