Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkope hotels aan de kust

Waar kunt u in Nederland nu beter tot rust komen en het hoofd leeg maken dan op het strand. Heerlijke wandelingen, met de blote voeten in het zoute water en de wind die door de haren waait. En als u dat ontspannen gevoel vast wil blijven houden, dan kiest u voor één van onze goedkope hotels aan de kust. Onze goedkope hotels aan de kust zijn: Van der Valk Den Haag - Nootdorp, Van der Valk Akersloot, Van der Valk Leiden en Van der Valk Haarlem. Alle bieden ze u de luxe en comfort die u verdient. Boek een last minute aan de kust in Nederland en laat uzelf verwennen.

Bekijk onze hotels aan de kust

Hotels aan zee

Hotels aan zee

Neem een kijkje bij onze hotels aan ze. De Van der Valk hotels zijn de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf vlakbij de kust. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door wat de hotels u te bieden hebben.

Alles wat u nodig heeft in onze goedkope hotels aan de kust

Als we beginnen met de locaties van onze goedkope hotels aan de kust, kunnen we al snel concluderen dat die zeer gunstig zijn. Alle hotels liggen zowel dichtbij grote steden, als op korte afstand van de Noordzee. De ligging maakt het ideaal om een dagje stad af te wisselen met een dagje rust aan het strand. Na een dagje lekker uitgewaaid te hebben, geniet u van de lekkerste gerechten in ons restaurant. U hebt de keuze uit heerlijke gerechten uit de Franse keuken en andere specialiteiten. De volgende ochtend begint u uw dag goed met een luxe ontbijtbuffet. Zo doet u weer voldoende energie op voor een stevige strandwandeling. En de nachten brengt u natuurlijk door in één van onze luxe kamers. Al onze hotelkamers zijn voorzien van een 42 inch flatscreen televisie en gratis Wi-Fi.

Hotel aan de kust aanbieding

Het liefst geniet u natuurlijk van de luxe en comfort in onze goedkope hotels aan de kust voor een aantrekkelijke prijs. Check daarom onze last minute kust deals en boek spontaan nog een weekendje weg. We ontmoeten u graag in één van onze goedkope hotels aan de kust. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog wat we u allemaal te bieden hebben.

Meer informatie over onze hotels