Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels aan de kust

De kust van Nederland wordt het hele jaar door drukbezocht. Het is dan niet vreemd dat veel bezoekers zoeken naar hotels aan de kust. Want, zeg nu zelf: wat is er nu fijner dan na een dag uitwaaien aan de kust, te relaxen in een luxueus hotel? Wij bieden u een ruim aanbod hotels die vlakbij de kust liggen. Hierdoor heeft u genoeg keus waar u dezelfde kwaliteit kunt verwachten.

Boek een hotel aan de kust

 • Hotel Haarlem

  Hotel Haarlem

  • Wellness suite
  • Perfecte verbinding naar strand Zandvoort
  • Fitness center in het hotel

  Ervaar de luxe suites van hotel Haarlem.

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • 10 royale suites
  • De Zeeuwse stranden op korte afstand
  • Gelegen dichtbij het stadscentrum

  Ga voor een heerlijk verblijf in een suite aan de kust.

Hét Hotel Wijk aan Zee: Overnacht in Hotel Haarlem

U kent het wel: u bent opzoek naar hotels aan de kust, maar het aanbod is enorm. Ieder hotel heeft wel iets wat u aanspreekt, maar toch vindt u het moeilijk om een keus te maken. Bij ons is kwaliteit en luxe gegarandeerd. Tevens zijn de locaties zo centraal gelegen dat eromheen genoeg te beleven valt. Zo hoeft u niet lang te zoeken naar een Hotel Wijk aan Zee.

Niet alleen de faciliteiten in het hotel zorgen ervoor dat u een fantastisch verblijf beleeft. De hotels bieden ook verschillende activiteiten aan waarmee u de omgeving kunt verkennen. De locatie in Haarlem verhuurd onder andere fietsen. Met de fietsen kunt u lange afstanden afleggen. Al helemaal wanneer u op de elektrische fiets stapt. Laat u bij de receptie informeren over de mooiste fietsroutes. Hierdoor kunt u Hotel Haarlem ook wel zien als Hotel Wijk aan Zee.

De stad van Haarlem

Haarlem is een combinatie van prachtige gebouwen, brede grachten en lange winkelstraten. Deze stad is niets voor niets een van de pareltjes van Nederland. De stad heeft een centrale ligging waardoor u op veel manieren de stad kunt bereiken. Mocht u een fiets hebben gehuurd, dan kunt u prima door de straten fietsen. Parkeer u fiets en stap in een rondvaartboot. Deze rondvaarten nemen u mee door de stad. Dit is een bijzondere manier op de stad te verkennen.

Haarlem heeft u als stad ontzettend veel te bieden. De hoofdstad van Noord-Holland ligt dichtbij de kust en heeft een bruisende stad. Dit is de reden dat de hotels aan de kust bij Haarlem u een fantastisch verblijf kunnen bieden.

Meer informatie over Hotel Haarlem