Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel aan het strand

Bent u op zoek naar een ideaal hotel aan het strand? Kijk dan eens naar het aanbod accommodaties van Van der Valk en Valk Exclusief. Onze hotels liggen wellicht niet direct aan het strand, maar vanaf uw Valk-hotel staat u wel binnen no time op het strand om lekker uit te waaien óf om, tijdens de warme zomermaanden, eens flink te zonnen. Tel daar onze voordelige arrangementen bij op en u heeft reden genoeg om op z'n minst even te kijken in ons aanbod.

Bekijk onze hotels aan het strand

 • Hotel Akersloot

  Hotel Akersloot

  Je staat binnen no-time op de prachtige en bruisende stranden van Castricum, Zandvoort of Bloemendaal!

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  De provincie waar de zon het meest schijnt én je op het mooiste strand van Nederland kan vertoeven!

 • Hotel Leiden

  Hotel Leiden

  De bekendste strand van Nederland om de hoek zorgt voor veel vertier en plezier!

Strandhotel

Snel op het strand zijn om heerlijk tot rust te komen: het kan bij Van der Valk. In tegenstelling tot veel andere hotels aan het strand vindt u ons niet direct aan zee. Dat heeft een groot voordeel voor u als gast. U betaalt namelijk flink minder voor een overnachting. Stap vanaf een van onze hotels in de auto en u staat altijd binnen een kwartier op de plek waar u wilt zijn. Daarnaast kunt u vanuit onze hotels ook zeer gemakkelijk andere locaties en attracties bezoeken, zodat u ook nog iets meepikt van de omgeving.

Hotels aan het strand

Doordat de hotels van Van der Valk en Valk Exclusief op de meest ideale plekken liggen, is het altijd maar een klein stukje rijden naar de kust. Onze hotels in onder meer Haarlem, Den Haag-Nootdorp en Leiden liggen allemaal langs belangrijke toegangswegen. Zo bent u zeer snel op het strand van Zandvoort, Scheveningen of Katwijk. Wel zo handig!

Arrangementen

Bij Van der Valk en Valk Exclusief vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van een weekendje weg, inclusief een hotel aan het strand. Daarom bieden we u tal van leuke opties aan welke per hotel verschillend zijn. Zo kunt u naast een bezoek aan het strand ook nog voordelig cultuur snuiven in één van de steden waar u verblijft. Dankzij deze arrangementen weet u zeker dat u niet teveel zult betalen voor een overnachting in een hotel aan strand.

Samengevat: Zoekt u een hotel aan het strand? Kijk niet verder dan Van der Valk!

Meer informatie over onze hotels