Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel aan zee Nederland

Wilt u genieten van een hotel dichtbij de zee? Van der Valk hotel Leiden is dan een uitstekende keus! Dit komt door de centrale ligging van het hotel. Het hotel ligt tussen de stad Leiden en de kust in. De stad van Leiden telt een groot aantal cafés en winkels. Tevens staat de stad bekend om de verscheidenheid in musea. Hotel Leiden ligt op een steenworp afstand van deze bruisende stad en kust, waardoor u genoeg keus aan activiteiten heeft. Het hotel beschikt over een terras aan de Oude Rijn. Deze rivier mondt uit in de Noordzee en gaat dwars door Leiden heen. Vanaf het terras kunt u dan ook verschillende boten bewonderen.

Boek een hotel aan zee Nederland

Hotel Noordwijk aan zee

Het hotel in Leiden is ideaal als hotel aan zee Nederland en kan worden beschouwd als Hotel Noordwijk. Dit komt door de korte afstand vanaf het hotel. Hier kunt u overnachten in de rust en luxe die u gewend bent.

In deze gezellig kustplaats kunt u zich laten verrassen door de variatie in natuur en bezienswaardigheden. De authentieke gebouwen en de mooie boulevard zorgen voor de ultieme beleving van Hotel Noordwijk aan zee. Tevens kunt u naast het bezoeken van het strand ook genieten van het winkelcentrum.

De omgeving van Hotel Katwijk verkennen

Katwijk is een populaire kustplaats in Nederland waar u op verschillende manieren van de omgeving kunt genieten. Veel bezoekers vinden het heerlijk om een lange strandwandeling te maken. Bent u opzoek naar een sportievere activiteit? Dan kunt u prima met de fiets de omgeving verkennen. Katwijk beschikt namelijk over een talrijk aantal fietsroutes. Deze fietsroutes gaan onder andere door de duinen. Dit maakt uw fietstocht een onvergetelijk avontuur.

Na een lange dag vertoeft te hebben in dit pareltje van Nederland, kunt u bijkomen in een Hotel Katwijk aan zee. Het Van der Valk Hotel in Leiden ligt op korte afstand van deze kustplaats. Hierdoor kan het hotel ook wel worden gezien als Hotel Katwijk en als het ideale hotel aan zee Nederland.

Meer informatie over Hotel Leiden

Ook interessant: