Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Amstelveen

Bent u op zoek naar een hotel Amstelveen en omgeving? Ontdek dan eens Hotel Amsterdam-Zuidas van Van der Valk. Dit hotel is gelegen op slechts 15 minuten rijden van Amstelveen. Daarnaast beschikt dit hotel – naast zijn zeer gunstige locatie - over alle faciliteiten voor een ontspannen (zakelijk) verblijf.

Boek hotel Amstelveen

Hotel Amsterdam-Zuidas

Hotel Amsterdam-Zuidas

  • Amstelveen Stadshart binnen 10 minuten te bereiken
  • Splinternieuw hotel aan de A10
  • Luxe kamers en suites
  • Wellnesscenter en gym

Hotel Amsterdam Zuidas is gelegen in het bruisende zakendistrict van Amsterdam, nabij station Amsterdam RAI. Amstelveen is binnen 10 minuten te bereiken met de auto. Liever met het openbaar vervoer? Loop 350 meter naar metrostation RAI en u staat met een klein halfuurtje in het stadshart.

Hotel Amstelveen of Hotel Schiphol

Hoewel van der Valk over meerdere hotels beschikt, is er geen Van der Valk Amstelveen nog gevestigd. Als goed alternatief voor Hotel Amstelveen bieden wij echter wel Hotel Schiphol. Dit hotel is gelegen aan de A4 en makkelijk te bereiken vanuit Amstelveen (en andere richtingen), de beste optie voor uw Amstelveen hotel. Naast de praktische locatie biedt Hotel Schiphol u ook andere voordelen. Zo beschikt het hotel over een wellness center, luxueuze gym en een riant binnenzwembad. In Hotel Schiphol kunt u dus heerlijk tot rust komen en u in de watten laten leggen. Kom vervolgens een hapje eten in onze brasserie of het restaurant, en drink een borreltje in de hotelbar of op het terras. Uiteraard kunt u zich daarna terug trekken in één van de luxe suites of kamers. Wilt u ook buiten het hotel op zoek naar vermaak? Ontdek dan de hardlooproutes rondom het hotel, of duik onze gezellige en bruisende hoofdstad Amsterdam in!

Ook voor een zakelijke overnachting

Wilt u zakelijk overnachten in Hotel Amstelveen? Ook dan is Hotel Schiphol een prima alternatief voor uw Amstelveen hotel. Hotel Schiphol beschikt namelijk over maar liefst 22 conferentiezalen, voldoende parkeergelegenheid en gratis wifi voor al haar gasten. Heeft u een zakelijke meeting met buitenlandse partners of moet u na uw verblijf in Hotel Schiphol meteen door naar het vliegveld? Maak dan gebruik van onze gratis shuttle bus, die u snel en eenvoudig van en naar Schiphol Airport brengt. Deze service wordt u aangeboden met het Park, Sleep & Fly arrangement. Hotel Schiphol is dankzij deze service en haar overige faciliteiten dan ook een erg geschikte keus voor iedereen die op zoek is naar een hotel Amstelveen en omgeving. Andere Van der Valk hotels in de buurt van Amstelveen zijn Hotel Haarlem en Van Der Valk Avifauna (gelegen midden in het Groene Hart van Holland).

Meer informatie over onze hotels