Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk vakantie vieren in een hotel aan de Zeeuwse kust

Zeeland is een populaire vakantiebestemming in Nederland. Dit is niet zo gek, want deze provincie heeft het allemaal: zee, strand, mooie natuur en cultuur. Wilt u binnenkort een paar dagen weg in een hotel de Zeeuwse kust? Kies dan voor een van onze Valk hotels: in Zeeland kunt u kiezen uit Hotel Goes en Hotel Middelburg. Deze hotels hebben mooie kamers en uitgebreide faciliteiten: alles wat u nodig heeft om uw weekend in een hotel de Zeeuwse kust tot een waar succes te maken.

Boek Hotel de Zeeuwse Kust

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • Het centrum van Middelburg op fietsafstand
  • Gienieten op het zonnige terras
  • 9-holes golfbaan
  • Speeltuin voor de kids

  119 royale kamers en suites met luxe badkamer. Een smaakvol à la carte restaurant en sfeervolle hotelbar.

Heerlijk ontspannen tijdens uw weekendje weg

Wilt u binnenkort een weekendje weg om eens goed tot rust te komen? Kies dan voor een hotel de Zeeuwse kust. In Valk Exclusief hotels kunt u heerlijk ontspannen en wordt alles voor u geregeld. U geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet en kunt natuurlijk ook komen dineren in het restaurant. Een vakantie aan de kust biedt het hele jaar door vele mogelijkheden: in de zomer vermaakt u zich natuurlijk met uw hele gezin op het strand, maar ook in de herfst of winter amuseert u zich aan de Zeeuwse kust meer dan voldoende met bijvoorbeeld een mooie, lange strandwandeling. Daarna komt u weer lekker tot rust in uw kamer in Hotel Zeeuwse kust. Wilt u even loskomen van de drukte van uw dagelijks bestaan en bent u toe aan ontspanning? Boek dan een paar dagen weg in een Hotel de Zeeuwse kust!

Bezoek pittoreske dorpjes en ontdek de rijke geschiedenis

In onze hotels is genoeg te doen: er zijn restaurants en mooie kamers met alles wat u nodig heeft. Buiten het hotel is echter ook genoeg te doen. Ontdek tijdens uw verblijf in hotel de Zeeuwse kust de omgeving en bezoek pittoreske dorpjes en steden. In Middelburg vindt u veel historische gebouwen en kunt u heerlijk rondwandelen. Vanuit het Zeeuwse kust hotel kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan de Deltawerken Neeltje Jans; rondom de Deltawerken zijn verschillende attracties en een bezoekerscentrum. Stap in de auto of op de fiets en ga op ontdekkingstocht: in de buurt van uw hotel de Zeeuwse kust is genoeg te zien. Na een drukke dag kunt u vervolgens heerlijk uitrusten in uw prachtige hotelkamer!

Meer informatie over onze hotels