Direct naar de contentDirect naar de footer

Strand

Hotel Middelburg

Hotel Middelburg

Hotel Goes

Hotel Goes

Ontdek Zeeland

Ontdek Zeeland

Hotel Zeeland

Zeeland is de zuidelijkste kustprovincie van Nederland. Dit zorgt voor een hoop nieuwe en unieke uitstapjes. Dit maakt een vakantie of een nachtje weg naar deze provincie leuk voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld een van de mooie Zeeuwse plaatsen of ga met uw kinderen naar een dierenpark. De mogelijkheden zijn onbeperkt en alles is te combineren met een Hotel Zeeland of vakantiehuis Zeeland.

Boek een hotel in Zeeland

 • Hotel Goes

  Hotel Goes

  • De Zeeuwse stranden op fietsafstand
  • Mooie fietsroutes langs de kust
  • Ontspannen op het zonnige terras
  • Ontdek het verrassende Zeeland!

  131 comfortabele kamers en suites met ruim balkon. Live cooking, restaurant à la carte en gezellige brasserie.

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • Het centrum van Middelburg op fietsafstand
  • Gienieten op het zonnige terras
  • 9-holes golfbaan
  • Speeltuin voor de kids

  119 royale kamers en suites met luxe badkamer. Een smaakvol à la carte restaurant en sfeervolle hotelbar.

Niet zomaar hotels in Zeeland

De provincie is in de zomermaanden een toeristische trekpleister. Dit is natuurlijk niet zomaar. Zeeland heeft een uiteenlopend aanbod van attractieparken tot een wandeling in de duinen. Zelfs de verschillende diersoorten zorgen voor het ultieme weekend weg. Wellicht spot u zelfs een zeehond. Vergis u niet. U kunt zich namelijk ook makkelijk terugtrekken in rustige gebieden. Hierdoor zijn hotels in Zeeland ontzettend gewild.

Het plezier van de Zeeuwse kust

In de zee en op de stranden zijn watersporten razend populair. Weer of geen weer, de sporters staan bijna het hele jaar door aan de kust. Natuurlijk hoeft u hierin niet al beleerd te zijn. In Zeeland zijn genoeg watersportscholen die klaarstaan om u de fijnste kneepjes van hun vak te leren. U kunt onder andere leren zeilen, surfen, kitesurfen en blokarten.

Naast het vertier van watersporten, kunt u veel meer beleven aan de kust. Wat dacht u van al het overheerlijke eten dat uit de zee komt? Hier spelen de kustplaatsen prima op in door langs de kust verschillende strandpaviljoens te plaatsen. Ook de hotels in Zeeland, zoals de Van der Valk Hotels beschikken over een échte Zeeuwse menukaart.

Het gevoel van een vakantiehuis Zeeland

Mocht u opzoek zijn naar een vakantiehuis Zeeland, dan bent u van harte welkom in Van der Valk Middelburg en Goes. In beide vindt u dezelfde knusse en huiselijke sfeer terug. U kunt ook een dagje in het hotel vertoeven. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de verschillende luxe faciliteiten. Hotel Zeeland zorgt hierdoor voor de ultieme overnachting. Bezoek dus snel onze verschillende hotels in Zeeland.

Meer informatie over onze hotels