Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Zeeland aan zee

De provincie Zeeland kenmerkt zich door een prachtig landschap met weilanden, duinen, stranden én natuurlijk de zee. Een prachtige bestemming om naartoe te gaan en, wanneer u een hotel in Zeeland aan zee boekt, een ideale plaats om de rust en ruimte van Zeeland optimaal te ervaren. Bent u op zoek naar een fijn hotel in deze provincie? Kijk dan niet verder dan Van der Valk: een garantie om optimaal te genieten van een maximale hoeveelheid comfort.

Bekijk onze hotels in Zeeland

 • Hotel Middelburg

  • Het centrum van Middelburg en de Zeeuwse stranden op fietsafstand

  • 119 zeer comfortabele kamers en luxe suites

  • Smaakvol à la carte restaurant

  • Sfeervolle hotelbar en terras

  • 9-holes golfbaan

Waar rust de boventoon voert...

De hotels van Van der Valk zijn zeer luxe hotels war u nog eens extra in de watten wordt gelegd. Al bij binnenkomst ervaart u een fijne ambiance en de kans is groot dat u deze sfeer op alle plekken in het hotel waarneemt. De hotelkamers zijn sfeervol ingericht en zorgen er daardoor meteen voor dat u er zich op uw gemak voelt.

Omdat alle hotels in het bezit zijn van een prettig restaurant, hoeft u zich tijdens uw verblijf geen zorgen te maken over de boodschappen en heeft u echt de tijd voor uzelf. Bovendien kunt u bij veel Van der Valk-hotels gebruik maken van een fitnessruimte, een zwembad en soms zelfs een sauna, waardoor zowel lichaam als geest in balans kunnen komen.

Hotel in Zeeland aan zee

Heeft u een verblijf in Zeeland op de planning staan? Dan kunnen we u van harte een van de Van der Valk-accommodaties aanraden. Dit kan in Middelburg, maar bijvoorbeeld ook in Goes: twee uitstekende locaties voor een hotel Zeeland aan zee.

Wilt u uw verblijf in een hotel Zeeland aan zee combineren met andere bestemmingen in Nederland? Dan zijn onze hotels in Zuid-Holland misschien meer iets voor u. Zo ligt het Van der Valk hotel Leiden ook dichtbij het strand: wellicht een aanrader voor uw volgende citytrip.

Tot slot: bezoek regelmatig onze website. We hebben namelijk met regelmaat hotels Zeeland kust aanbiedingen, waardoor u een lage prijs betaalt voor een absoluut topverblijf in een hotel Zeeland aan zee.

Meer informatie over onze hotels