Direct naar de contentDirect naar de footer

Boek een fantastisch hotel Zuid Limburg

Wilt u met uw partner of het gezin een gezellig weekendje beleven in het zuiden van Limburg? Wij bieden u diverse mogelijkheden aan voor een hotel Zuid Limburg en daarmee een stijlvol verblijf in deze prachtige streek. Afhankelijk van uw vakantieplannen kunt u Hotel Maastricht, Hotel Heerlen of Hotel Kasteel Bloemendaal als ideale uitvalsbasis gebruiken.

Boek een hotel Zuid Limburg

Hotel Maastricht: luxueus overnachten in de hoofdstad van Limburg

Als het bezienswaardige en vooral vrolijke Maastricht uw vakantiebestemming is, ligt het Valk Hotel Maastricht als hotel Zuid Limburg prettig centraal. Met de gratis shuttleservice van dit Zuid Limburg hotel bent u binnen tien minuten in het oude stadscentrum van Maastricht. Bezoek er monumenten, zoals de Sint-Servaasbasiliek, Helpoort en het Stadhuis. In de talrijke restaurants en cafeetjes in de omgeving ervaart u de unieke Limburgse levenshouding. Na een enerverende dag is uw ruime kamer met ligbad een luxueuze oase van rust.

Hotel Heerlen een prachtig gelegen hotel Zuid Limburg

Het hotel in Zuid Limburg in Heerlen ligt strategisch nabij de A76 aan de rand van het woongebied. Het karakteristieke Zuid-Limburgse landschap begint letterlijk in onze achtertuin en is uiterst geschikt voor wandelingen en fietstochten. Heerlen herbergt ook veel toeristische bezienswaardigheden, zoals het Thermenmuseum met overblijfselen van een Romeins badhuis en het SCHUNCK* Glaspaleis. Uw kinderen hebben de tijd van hun leven in het Mondo Verde dierenpark en het overdekte pretpark Kinderstad Heerlen.

Hotel Kasteel Bloemendal: verblijf royaal in Zuid Limburg

Hotel Kasteel Bloemendal is een van de mooiste hotels in Zuid Limburg en biedt u een vorstelijk verblijf in het uiterste zuidoosten van Limburg. Het populaire drielandenpunt, de samenkomst tussen Nederland, Duitsland en België, is slechts twee kilometer van het kasteel verwijderd. Naar de historische Duitse stad Aken is het ongeveer een kwartiertje rijden. In de nabije omgeving van Hotel Kasteel Bloemendal vindt u Museum Vaals, de Wilhelminaturm toren en het schitterende Vijlener Bos. Geniet royaal in één van onze kasteelhotels.

Ontspannen vanuit uw hotel Zuid Limburg verkennen

Vanuit onze chique hotels in Maastricht, Heerlen en Vaals kunt u op uw gemak andere steden en dorpen in het zuiden van Limburg verkennen. Denk maar aan het kasteelrijke Hoensbroek en het bezienswaardige Valkenburg. Ook Kerkrade is een aanrader, met onder meer de Botanische Tuin Kerkrade, de Gaia Zoo en het Discovery Center Continium. Met ons hotel Zuid Limburg zorgen we hierbij voor een perfect vakantieverblijf met mooie, exclusieve faciliteiten.

Meer informatie over onze hotels