Direct naar de contentDirect naar de footer

Strand

Hotel Middelburg

Hotel Middelburg

Hotel Goes

Hotel Goes

Ontdek Zeeland

Ontdek Zeeland

Hotels in Zeeland

Wilt u nu eens écht van het mooie Nederland genieten? Boek dan een verblijf in Zeeland. Van der Valk Goes en Middelburg zijn van alle gemakken en luxe zijn voorzien. Wij horen u al gissen: “Wat maakt Zeeland nu zo speciaal?” Allereerst zijn er meerdere steden met allemaal een eigen uitstraling en activiteiten. Tevens kunt u nergens zo genieten van de kust als in deze zuidelijke provincie. Tot slot hebben de Van der Valk Hotels Goes en Middelburg een centrale ligging om te kunnen overnachten.

Boek nu in Zeeland

 • Goes

  Goes

  • Shuttle service naar het strand
  • Mooie fietsroutes langs de kust
  • Ontspannen op het zonnige terras

  Boek nu met voordeel!

 • Middelburg

  Middelburg

  • Gienieten op het zonnige terras
  • 9-holes golfbaan
  • Speeltuin voor de kids

  Boek nu met voordeel!

Uitwaaien op het strand van Hotel Renesse

Tijdens uw verblijf in Hotel Goes of Middelburg kunt u een bezoek brengen aan Renesse. Dit dorpje ligt in het noorden van de provincie. Wat Renesse zo bijzonder maakt, is de ligging aan de zee. Deze kust heeft een uitgestrekt zandstrand waar u een heerlijke wandeling kunt maken. Tijdens uw strandwandeling heeft u kans om een zeehond tegen te komen. Zeeland staat bekend om de verscheidenheid in diersoorten.

Overnachten in de artistieke stad van Hotel Domburg

Waar Domburg zich mee onderscheid zijn de verschillende bezienswaardigheden. Deze stad staat niet voor niets bekend om de bekende kunstenaars die daar hebben gewoond. Het museum Marie Tak van Poortvliet toont u een kijkje in deze bijzondere tijd.

Wist u dat Domburg de oudste badplaats van Zeeland is? Een bekend monument is het Badpaviljoen. Dit gebouw werd vanaf 1888 gebouwd en wordt nu gebruikt als restaurant. Daarnaast beschikt Domburg over een schitterend strand waar u heerlijk kunt uitwaaien.

Twee plaatsen bezoeken? Ga naar Hotel Vlissingen en Hotel Zoutelande

Vlissingen en Zoutlande liggen nog geen 10 kilometer bij elkaar vandaan. Vlissingen staat echt bekend om de kilometers lange boulevard. Na het overnachten in een Hotel Vlissingen kunt u deze levendige boulevard bezoeken.

In Zoutelande schijnt de zon erg veel. De kans is dus groot dat de zon schijnt wanneer u een Hotel Zoutelande bezoekt. Hecht u niet veel waarde aan de zon? Breng dan een bezoekje aan het Bunkermuseum. Dit unieke museum zorgt ervoor dat u jaren teruggaat in de tijd. In Zeeland is ontzettend veel te doen en te zien. Bezoek de Hotels in Zeeland en komt even helemaal tot rust.

Meer informatie over alle hotels

Genieten

Genieten

aan de Noordzee