Direct naar de contentDirect naar de footer

Huisje in het bos

Overnachten in een mooi vakantiehuisje in het bos, wie wil dat nou niet? Een huisje in het bos is een geliefde accommodatie onder senioren, gezinnen met kinderen en stelletjes. Toch hoeft u niet per se een huisje in het bos te boeken om toch een gezellig weekend te hebben. Van der Valk heeft namelijk ook talrijke hotels in of nabij een beboste omgeving, op korte afstand van de snelweg. Kom bijvoorbeeld overnachten in Harderwijk, Spier of Apeldoorn en ontdek de meerwaarde van een hotelkamer boeken bij Van der Valk. Boek de hotelkamer van uw keuze direct online!

Boek een huisje in het bos

Bosrijke hotels

Bosrijke hotels

  • gelegen in Nationaal Park Dwingelderveld
  • dichtbij de Veluwse bossen

Ontdek de combinatie van een luxe hotelovernachting met een bosrijke omgeving bij Valk Exclusief. Bekijk nu welke hotels dichtbij het bos gelegen zijn.

Overnachten in een natuurrijke omgeving

Uw zoektocht naar een huisje in het bos of een last minute Veluwe eindigt al snel wanneer u kennis maakt met ons uitgebreide aanbod aan hotels in het bos. U verblijft in een groene omgeving én profiteert daarbij bovendien van alle benodigde ingrediënten voor een fantastisch verblijf. Tijdens uw verblijf in Apeldoorn brengt u bijvoorbeeld een bezoekje aan Paleis Het Loo. Ook is een boswandeling op de Veluwe in Harderwijk zeker aan te raden! Ten slotte kunt u ook genieten van ons hotel in het Drentse Spier. Dit hotel ligt in rustige Nationaal Park Dwingelderveld en biedt allerlei mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Overnachten in ons hotel is daarom een prima alternatief voor een huisje in het bos.

Waarom u kiest voor een hotel in plaats van een huisje in het bos

Bent u toe aan ontspanning en verblijft u het liefst in een groene omgeving? Laat een huisje in het bos aan u voorbijgaan en boek een hotelovernachting bij Van der Valk. De kamers en suites zijn ruim van opzet en voorzien van fijne bedden. U wordt elke morgen uitgerust wakker en geniet vervolgens van een uitgebreid ontbijt. Een aantal hotels beschikken over een zwembad: ook aan voldoende lichamelijke beweging is duidelijk gedacht! Na een dagje in de natuur te hebben doorgebracht, komt u natuurlijk gezellig een hapje eten in ons luxe restaurant. Onze koks zorgen voor een feestelijk diner en bieden u een extra reden om online een hotel te boeken bij Van der Valk.

Meer informatie over Hotel Harderwijk