Direct naar de contentDirect naar de footer

Leuke overnachting

Wilt u binnenkort uzelf of iemand anders verwennen met een nachtje of weekendje weg, boek dan een leuke overnachting bij een Valk Exclusief Hotel. Van der Valk hotels zijn luxe hotels in het hele land: onze hotels hebben veel voorzieningen en het personeel doet er alles aan een leuke overnachting te verzorgen. Kies een locatie die u aanspreekt, boek een kamer of suite en geniet van het leven en goed gezelschap tijdens een gezellig weekendje weg.

Boek een leuke overnachting

Leuke overnachting met kind

Heeft u binnenkort iets te vieren met uw kind(eren)? Dan is een leuke overnachting de manier om dat te doen! Wat is er voor kinderen leuker dan een overnachting in een luxe hotel en veel persoonlijke aandacht. Ontsnap samen uit de drukte van het dagelijks bestaan en combineer een leuke overnachting met uitjes in de buurt. Het personeel van onze hotels kan u helpen met het samenstellen van een programma en geniet samen van een bijzonder weekendje weg. Een leuke overnachting met kinderen is een fantastisch verjaardagscadeau of een manier om een bijzondere gebeurtenis te vieren. Gaat uw kind binnenkort naar de middelbare school of wilt u een zware periode afsluiten: doe dat dan samen in een van onze prachtige Valk Exclusief Hotels!

Een romantisch weekendje weg

Een hotelovernachting is ook een fantastische manier om uw partner te verrassen. Wilt u binnenkort een verjaardag, jubileum, promotie of andere bijzondere gebeurtenis vieren met uw geliefde? Dan is een hotelovernachting bij ons de perfecte keuze. Een leuke overnachting met uw partner begint met een uitgebreide massage en een avondje in het bubbelbad. De volgende ochtend kunt u samen genieten van een overheerlijk hotelontbijt, voordat u op stap gaat. Boek bijvoorbeeld een Valk Exclusief Hotel aan zee, om samen te genieten van strandwandelingen bij zonsondergang en een lekker drankje bij een strandtent. Natuurliefhebbers kunnen kiezen voor een hotel in de buurt van een natuurgebied: kies bijvoorbeeld voor Hotel Harderwijk op de Veluwe om te kunnen fietsen en wandelen in dit prachtige gebied. Tevens zijn er veel van onze hotels in verschillende grote steden: de mogelijkheden voor een leuke overnachting zijn eindeloos!

Meer informatie over onze hotels