Direct naar de contentDirect naar de footer

Een midweek Zeeland: de perfecte mini vakantie in eigen land

Bent u op zoek naar een locatie voor een mini vakantie in eigen land? Boek dan een midweek Zeeland. Tijdens dit uitje kunt u optimaal genieten van de mooie Zeeuwse stranden, de gezellige strandtenten en alle andere leuke activiteiten die u in Zeeland ontdekt. Ontdek onze twee Van der Valk hotels in Zeeland: Hotel Middelburg en Hotel Goes.

Boek een midweek Zeeland

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • Het centrum van Middelburg op fietsafstand
  • Gienieten op het zonnige terras
  • 9-holes golfbaan
  • Speeltuin voor de kids

  119 royale kamers en suites met luxe badkamer. Een smaakvol à la carte restaurant en sfeervolle hotelbar.

Midweek Zeeland in Hotel Middelburg

Wilt u tijdens een midweek Zeeland lekker fietsen? Kom dan naar Hotel Middelburg. Dit luxe hotel ligt op fietsafstand van het gezellige centrum en de mooiste stranden. En of u nu even wilt uitwaaien of uitgebreid wilt zonnebaden: elk seizoen kent zijn eigen charmes tijdens een midweek Zeeland. In Hotel Middelburg vindt u 120 royale kamers en suites met luxe badkamer. Daarnaast vindt u in het hotel een restaurant, hotelbar en live cooking buffet. Middelburg is bovendien de perfecte stad voor een rondvaart of een bezoekje aan één van de vele musea. Na een uitje in de omgeving kunt u in Hotel Middelburg uiteraard heerlijk bijkomen.

Midweek Zeeland in Hotel Goes

Uw Zeeland midweek kan van start gaan zodra u in Hotel Goes arriveert. Dit mooie hotel met 131 comfortabele kamers en suites met balkon is de perfecte uitvalsbasis voor een fijne mini-vakantie. Zo kunt u vanuit Hotel Goes naar het bruisende centrum van de winkelstad Goes fietsen, of de mooie omgeving en stranden ontdekken. In Goes vindt u bovendien een heuse stoomtrein, een bierbrouwerij, prachtige stadshaven, natuurgebieden en de Maria Magdalenakerk. Heeft u na al deze activiteiten trek gekregen? Kom dan een vorkje prikken in het restaurant, de brasserie of bij de live cooking in Hotel Goes.

Midweek Zeeland last minute of voor vroegboekers

Of u nu een midweek weg Zeeland wilt boeken op het laatste moment of een early bird bent: bij Hotel Middelburg of Hotel Goes vindt u regelmatig goede aanbiedingen. Ontdek deze mooie hotels én de mooie Zeeuwse provincie dus snel. Een midweek Zeeland is namelijk dé manier om er even helemaal tussen uit te gaan, en te genieten van een fijne mini-vakantie met uw partner, gezin of vrienden.

Meer informatie over onze hotels