Direct naar de contentDirect naar de footer

Unieke overnachting

Of u nu erop uit wilt trekken omdat u een bijzondere plek in Nederland wilt zien, of dat u een paar dagen wilt ontsnappen aan een stressvol leven, wij bieden u door heel Nederland diverse unieke overnachtingen aan. In alle provincies in Nederland vindt u onze hotels. Hierbij wordt u bij uw keuze niet beperkt en kunt u gaan en staan in Nederland waar u maar wilt. Onze hotels zijn een prima uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten, want er is altijd wel een mooi natuurgebied in de buurt. Een unieke overnachting Nederland houdt ook een unieke service in en unieke en luxe hotelkamers. Welkom in één van onze hotels, waar ook in Nederland, voor een unieke overnachting.

Boek een unieke overnachting

Uw unieke overnachting is altijd gemakkelijk bereikbaar

Een belangrijk kenmerk van al onze hotels is dat ze zeer gemakkelijk te bereiken zijn. Onze hotels liggen allen aan een uitvalweg naar de snelweg. Zo hoeft u nooit te zoeken naar ons hotel. Onze hotels zijn gemakkelijk te herkennen en duidelijk aangegeven. Een ander kenmerk is dat onze hotels altijd in de buurt van een natuurgebied liggen en soms zelf midden in de natuur. Er is veel variatie in onze hotels. Zo kunt u gaan voor een hypermodern en nieuw hotel tot een kasteelhotel in Limburg. Naast de unieke locatie aan de snelweg en natuur in de buurt, zijn onze hotels tevens de uitvalbasis voor stedentrips. Waar u in Nederland ook een hotel van ons boekt, er is altijd een grote stad in de buurt, waar u musea kunt bezoeken of kunt winkelen.

Een unieke overnachting in onze hotelkamers en suites

Een unieke overnachting start altijd in een luxe ingerichte hotelkamer. Al onze hotelkamers en suites staan erom bekend dat ze zeer ruim zijn en voorzien zijn van alle faciliteiten die u nodig heeft. Of u nu een eenvoudige standaardkamer boekt of een luxere Superiorkamer, luxe is bij ons de standaard. Wilt u helemaal van een unieke overnachting genieten, boekt u dan een suite. Al onze hotel hebben meerdere suites, waar u in de meeste gevallen kunt genieten van nog meer luxe, zoals allerlei wellness faciliteiten. Standaard zijn de meeste van onze suites ingericht met bubbelbad, stoomdouche of sauna.

Een unieke overnachting is ook culinair genieten

Bij uw unieke overnachting Nederland, hoort ook een goed ontbijt. Laten wij hier nu de beste in zijn! 's Ochtends schuift u in ons restaurant aan voor een heerlijk en zeer uitgebreid ontbijtbuffet. In de meeste van onze restaurants kunt u ook terecht voor een lunch en diner. Hierbij bieden wij bijzondere culinaire mogelijkheden, zoals een live cooking diner. In al onze hotels kunt u een arrangement boeken, waarbij u naast een unieke overnachting in een luxe hotelkamer van uw keuze ook culinair kunt genieten.

Meer informatie over onze hotels