Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel aan zee aanbieding

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een overnachting aan zee? Dan bent u bij Van der Valk en Van der Valk Exclusief aan het juiste adres. Onze hotels liggen niet direct aan het strand, maar wel in de nabije omgeving. Hierdoor bent u binnen mum van tijd op het strand, terwijl u de allerlaagste prijzen betaalt. Bent u ook op zoek naar een hotel aan zee aanbiedingen waar u bijna geen 'nee' tegen kunt zeggen? Bekijk dan ons volledige assortiment of lees hieronder verder voor meer inspiratie.

Bekijk onze hotels aan het strand

 • Arrangementen

  Strand hotels

  Arrangementen

  • 1/2/3x overnachting
  • 1/2/3x uitgebreid ontbijt
  • 2x driegangendiner

  Even heerlijk uitwaaien op het strand. De leukste arrangementen bij onze hotels nabijgelegen de kustlijn vindt u hier.

 • Hotels bij het strand

  Weekendje weg

  Hotels bij het strand

  Wilt u graag een dag naar het strand? Dan is een verblijf bij een Valk Exclusief hotel dicht bij de kustlijn wat u zoekt.

  Maak samen een strandwandeling en geniet van de zomerse zon. Dat doet u bij ons in luxe op de Nederlandse stranden.

 • Last minute deals

  Seizoenen

  Last minute deals

  Ontdek last minute weekendjes weg in Nederland en beleef comfort en luxe in onze sfeervolle hotels. Of u nu op zoek bent naar een culinair uitje of ontspanning in de wellness. Vij Van der Valk vindt u de perfecte last minute bestemming.

Een goedkoop hotel aan zee Nederland

Bent u al begonnen aan uw zoektocht naar de beste hotel aan zee aanbieding? Dan weet u als geen ander dat het vaak nog maar de vraag is waar u precies terecht gaat komen. Sommige locaties liggen alsnog helemaal niet in de buurt van de kust. Bij Van der Valk of Van der Valk Exclusief is dit niet het geval: bij ons weet u namelijk op voorhand wat u van ons kan verwachten, ook in onze goedkope hotels aan zee.

De hotels liggen misschien niet direct aan het strand, maar wel altijd in de nabijheid. Daardoor betaalt u de ideale prijs, vooral wanneer we een hotel aan zee aanbieding hebben. Hou ons dan ook goed in de gaten en ontdek de hotel aan zee aanbieding die bij u past.

Arrangementen

Maar er is méér. Om zeker te weten dat u zich tijdens uw verblijf vermaakt, hebben we tal van leuke hotel aan zee aanbiedingen waarbij ook nog eens leuke arrangementen zijn bij te boeken. Combineer uw verblijf bijvoorbeeld met een attractiepark of met een bezoek aan een museum. Zo wordt een verblijf via een hotel aanbieding aan zee nog voordeliger en aantrekkelijker.

Vlakbij het strand

We bieden u meerdere hotels waarbij u binnen mum van tijd op het strand staat. Deze hotels liggen in Den Haag-Nootdorp, Akersloot, Leiden en Haarlem. Bent u op zoek naar een aanbieding hotel aan zee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie over onze hotels

Ook interessant: