Direct naar de contentDirect naar de footer
Het strand
Het strand
Binnenhof Den Haag

Genieten bij een hotel aan zee

Hotel Den Haag – Nootdorp geeft u de ideale gelegenheid om te overnachten in een hotel aan zee. Vanaf het hotel kunt u verschillende kustplaatsen bezoeken. Speciaal voor dit soort uitjes biedt het hotel fietsen aan. U kunt deze fietsen tijdens uw hele verblijf huren en hier grote afstanden mee afleggen. Naast het bezoeken van de kust van Nederland kunt u ook een heerlijke dagje winkelen in de stad van Den haag. Hierna kunt u uitrusten in een van de fijne kamers van een hotel aan zee. Hotel Den Haag – Nootdorp heeft dan juist de perfecte ligging. Het hotel ligt namelijk op nog geen 10 kilometer afstand van het centrum.

Boek een hotel aan zee

De veelzijdige stad van Den Haag

De stad van Den Haag heeft een aantal welbekende winkelstraten. Veel bezoekers vinden al hun favoriete winkels in De Grote Marktstraat en De Passage. Tevens is De Passage de oudste overdekte winkelstraat van Nederland.

In Den Haag bevinden zich ook verschillende paleizen en monumenten. Dit geeft u de mogelijkheid om een heerlijk dagje uit te gaan en te genieten van al deze bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis.

Hotel Wassenaar

Nabij Hotel Den Haag – Nootdorp ligt de aangename kustplaats Wassenaar. Als u opzoek bent naar Hotel Wassenaar kunt u hier heerlijk ontspannen. Hotel Wassenaar is een hotel aan zee. De plaats staat bekend om de mooie landhuizen en oude gebouwen. Wassenaar wordt ook wel erkend om de ontspannen sfeer. Tevens vindt u in Wassenaar een van de bekendste attractieparken van Nederland, namelijk Duinrell.

Scheveningen

Scheveningen is gelegen aan onze Noordzee en is tevens een van de populairste kustplaatsen van Nederland. De befaamde Pier van Scheveningen beschikt over verschillende winkeltjes en restaurants. Door in het Reuzenrad te stappen, geniet u van een spectaculair uitzicht over de kust van Scheveningen. Bent u juist opzoek naar meer spanning? Vanaf de Pier kunt u zelfs boven het water bungeejumpen.

Neem ook eens een kijkje op de boulevard. In de zomer kunt u hier een van de tientallen strandtenten opzoeken. Dit maakt Hotel Den Haag – Nootdorp het ideale hotel aan zee.

Meer informatie over Hotel Den Haag - Nootdorp