Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in Kasteel Bloemendal
Welkom in Kasteel Bloemendal
Overnachten in luxe
Vorstelijke verwennerijen
Succesvol vergaderen

Kasteelovernachting

Droomt u al langer van een kasteel trouwlocatie of van romantisch overnachten in een kasteel? Dat kan in het Van der Valk Kasteel Bloemendal. Dit kasteelhotel beschikt over 77 Luxueuze kasteelkamers en wellnessruimtes. Het is er koninklijk ontspannen langs de acht golfbanen. Het Van der Valk Kasteel Bloemendal is ook geschikt om Maastricht en omgeving te ontdekken. Een kasteelovernachting is zonder twijfel een boeiende beleving.

Boek een kasteelovernachting

Historische stad

Als historische stad aan de Maas heeft Maastricht veel meer te bieden dan louter een kasteelovernachting. Het heeft vooral een grote aantrekkingskracht op dagjestoeristen en citytrippers. Een dagje gezellig kuieren door het stadscentrum met zijn Vrijthof en andere blikvangers loont dan ook de moeite.

Sfeervol winkelen

Een kasteelovernachting is niet alleen geschikt als trouwlocatie. Ook voor diegenen die met Maastricht willen kennismaken is het er heerlijk overnachten. In het centrum is het aantrekkelijk winkelen. Filialen van alle grote winkelketens zijn er gevestigd en allerlei boetieks zorgen voor de nodige afwisseling. Het hotelaanbod is er erg verscheiden maar een kasteelovernachting steekt er toch bovenuit.

Wijk Céramique

Houdt u van architectuur en lifestyle? Dan moet naar de wijk Céramique. Die dankt haar naam aan de fabrieken van de Sociéte Céramique die daar gevestigd waren. Recent verrezen hier opvallende gebouwen, door internationaal gerenommeerde architecten ontworpen. De meest bekende gebouwen zijn het Bonnefantenmuseum en het Centre Céramique.

Bonnefantenmuseum

Het Bonnefantenmuseum doet dienst als het Limburgs provinciaal museum voor oude, moderne en hedendaagse kunst. De in het oog springende architectuur is van de Italiaan Aldo Rossi. Het museum toont een rijke verzameling meesterwerken van grootmeesters Van Dyck, Breughel en Rubens.

Vele bezienswaardigheden

En dan zijn er nog het statige stadhuis en de Sint-Niklaaskerk, de Helpoort uit 1229, het Fort van Sint-Pieter en Sint-Petersburg, de oude haven en het Dinghuis uit de vijftiende eeuw. Te veel om op één dag te ontdekken. Niet getreurd, u geniet er van een kasteelovernachting.

Overnachten in een kasteel Nederland

Staat een kasteel trouwlocatie u aan of weet een bezoek aan Maastricht u te boeien? Boek dan een kasteelovernachting in het Van der Valk Kasteel Bloemendal.

Meer informatie over onze hotels