Direct naar de contentDirect naar de footer

Kasteel overnachting

Droomt u al langer van een kasteel trouwlocatie of van romantisch overnachten in een kasteel? Dat kan in een van onze luxe kasteelhotels. Overnacht in Van der Valk Kasteel Bloemendal of Hotel TerWorm. Het kasteelhotel Bloemendal beschikt over 77 Luxueuze kasteelkamers en wellnessruimtes. Het is er koninklijk ontspannen langs de acht golfbanen en is ook geschikt om Maastricht en omgeving te ontdekken. Een kasteel overnachting is zonder twijfel een boeiende beleving.

Boek een kasteel overnachting

Overnachten in een kasteel

 • Overnachten in een kasteel

  Kasteel Bloemendal

  Bij het Kasteel Bloemendal staat persoonlijke aandacht en comfort voorop. Dit resulteert in een fantastisch verblijf. Tevens is de ligging van het hotel ideaal voor verschillende uitstapjes.

  Perfect voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf.

 • Overnachten in een kasteel

  Kasteel TerWorm

  Kasteel TerWorm, een exclusief kasteelhotel waar u heerlijk kunt onthaasten. Kom wegdromen in één van onze 40 luxe kamers en vorstelijke suites en ontwaken in Limburgse weelde.

Historische stad

Als historische stad aan de Maas heeft Maastricht veel meer te bieden dan louter een kasteelovernachting. Het heeft vooral een grote aantrekkingskracht op dagjestoeristen en citytrippers. Een dagje gezellig kuieren door het stadscentrum met zijn Vrijthof en andere blikvangers loont dan ook de moeite.

Sfeervol winkelen

Een kasteelovernachting is niet alleen geschikt als trouwlocatie. Ook voor diegenen die met Maastricht willen kennismaken is het er heerlijk overnachten. In het centrum is het aantrekkelijk winkelen. Filialen van alle grote winkelketens zijn er gevestigd en allerlei boetieks zorgen voor de nodige afwisseling. Het hotelaanbod is er erg verscheiden maar een kasteelovernachting steekt er toch bovenuit.

Wijk Céramique

Houdt u van architectuur en lifestyle? Dan moet naar de wijk Céramique. Die dankt haar naam aan de fabrieken van de Sociéte Céramique die daar gevestigd waren. Recent verrezen hier opvallende gebouwen, door internationaal gerenommeerde architecten ontworpen. De meest bekende gebouwen zijn het Bonnefantenmuseum en het Centre Céramique.

Bonnefantenmuseum

Het Bonnefantenmuseum doet dienst als het Limburgs provinciaal museum voor oude, moderne en hedendaagse kunst. De in het oog springende architectuur is van de Italiaan Aldo Rossi. Het museum toont een rijke verzameling meesterwerken van grootmeesters Van Dyck, Breughel en Rubens.

Vele bezienswaardigheden

En dan zijn er nog het statige stadhuis en de Sint-Niklaaskerk, de Helpoort uit 1229, het Fort van Sint-Pieter en Sint-Petersburg, de oude haven en het Dinghuis uit de vijftiende eeuw. Te veel om op één dag te ontdekken. Niet getreurd, u geniet er van een kasteelovernachting.

Overnachten in een kasteel Nederland

Staat een kasteel trouwlocatie u aan of weet een bezoek aan Maastricht u te boeien? Boek dan een kasteelovernachting in het Van der Valk Kasteel Bloemendal.

Meer informatie over onze hotels