Direct naar de contentDirect naar de footer

Op zoek naar een last minute huisje aan zee?

Wilt u aan zee overnachten, maar toch alle luxe van thuis hebben? Boek dan een hotelkamer bij Valk Exclusief. De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien, waardoor dit een goed alternatief is voor een last minute huisje aan zee. Wij hebben genoeg variatie in hotels. De hotels hebben verschillende luxueuze kamers met ieder hun eigen uitstraling. Zo heeft u genoeg keus wanneer u zoekt naar een lastminute huisje aan zee.

Bekijk ons hotelaanbod

Hotels aan zee

Hotels aan zee

Neem een kijkje bij onze hotels aan zee. De Van der Valk hotels zijn de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf vlakbij de kust. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door wat de hotels u te bieden hebben.

Andere perfecte locaties voor een last minute huisje aan zee

Valk Exclusief beschikt over verschillende locaties nabij de zee. Mocht u willen overnachten in een huisje aan zee last minute te boeken, dan kunt u bij ons ook terecht voor verschillende scherpe tarieven. Vanaf de hotels bent u snel op het strand, waardoor u niet te ver hoeft te rijden. Vanaf het Van der Valk hotel Leiden bent u bijvoorbeeld al binnen 15 autominuten op het strand. Dit geeft u het gevoel van een last minute huisje aan zee.

Voordelen van een hotel oftewel een last minute huisje aan zee

Na een heerlijke dag aan het strand, wilt u waarschijnlijk nog even kunnen bijkomen. Dit kan in een lastminute huisje aan zee, maar ook bij een hotel van Valk Exclusief. Bij onze hotels kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. Kies een hotel met wellness en u kunt uw dag ontspannen afsluiten. Ga heerlijk dineren in het restaurant en u hoeft niet meer langs de supermarkt bij een last minute huisje aan zee.

De arrangementen van een last minute huisje aan zee

Vindt u een hotel vaak te duur? Dat hoeft helemaal niet. Bij ons kunt u met verschillende arrangementen overnachten. Deze zijn vaak inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en andere extra’s. Hierdoor heeft u minder omkijken naar alles wat om een verblijf heen hangt bij een huisje aan zee last minute en kunt u zich richten op het ontspannen. De arrangementen kunt u al boeken met een vanaf prijs van €39,95. Hierdoor is een last minute huisje aan zee niet altijd goedkoper.

Meer informatie over onze hotels