Direct naar de contentDirect naar de footer

Noordzee hotel

De Noordzee is de parel van Nederland. Een groot deel van ons land wordt omringd met deze prachtige kust. Voor veel mensen is het strand dan ook de ideale plek voor een nachtje weg. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen opzoek zijn naar een Noordzee hotel. Veel van onze hotels zijn vlak langs de kust gelegen.

Boek een Noordzee hotel

Wilt u er even helemaal tussenuit? Kom overnachten in Katwijk

Als u wilt overnachten in Katwijk, dan hebben wij voor u genoeg aanbod. De nabijgelegen hotels zijn Leiden en De Gouden Leeuw. Vanaf deze hotels is Katwijk aan zee makkelijk te bereiken.

De vuurtoren van Katwijk aan Zee heet ‘De Vuurbaak’. Het gebouw stamt af uit de 17e eeuw en is 12 meter hoog. ’s Middags slaat de vuurtoren zijn deuren open om te komen genieten van het schitterende uitzicht. De vuurtoren ligt vlak achter de Boulevard en is daardoor goed bereikbaar.

Wilt u nog meer te weten komen over Katwijk? Breng dan zeker een bezoekje aan het Katwijks Museum. Hier kunt u ook deelnemen aan verschillende workshops.

Wilt u ook andere plekken bezoeken tijdens het overnachten in Katwijk? De stad Leiden is een heerlijke stad waar grachten, horecagelegenheden en winkels samenkomen. Zo kunt u helemaal bijkomen tijdens een rondvaart door de grachten of een dagje in een indrukwekkend museum.

Liever een andere bestemming? Ga naar Noordwijk hotel

Tevens zijn er nog genoeg andere hotels langs onze Noordzee waar u terecht kunt. Dit is ideaal als u opzoek bent naar een Noordzee hotel. Om te overnachten in een Noordwijk hotel, kunt u overnachten bij de hotels Leiden, De Gouden Leeuw, Schiphol en Haarlem. Dit geeft u genoeg keus om uw dagje strand te combineren met luxe. Al deze bestemmingen zijn ideaal als Noordwijk hotel.

Ook vanaf Akersloot kunt u in 20 minuten al bij de kust staan. Brengt u eens een bezoek aan Egmond aan Zee. Die kustgebied staat bekend als een populaire plek voor gezinnen met kinderen.

Bezoek Zuid-Holland en Zeeland

Wilt u liever richting het zuiden van Nederland? Hier staat Van der Valk Den Haag-Nootdorp. Op korte afstand ligt de kustplaats Scheveningen. Het hele jaar door wordt de boulevard drukbezocht. De Pier is namelijk een unieke bezienswaardigheid in Scheveningen. Tevens kunt u de mooie stad Den Haag bezoeken. Wanneer u ’s avonds de stad bezoekt kunt u de spectaculaire skyline van de stad bewonderen.

De zuidelijkste kunstprovincie van Nederland is Zeeland. Hier kunt overnachten in Van der Valk Middelburg en Goes. Zeeland is de perfecte bestemming om te overnachten in een Noordzee hotel. De naam van de provincie zegt al genoeg!

Meer informatie over onze hotels