Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantie Zeeland met hond

Wilt u op vakantie Zeeland met hond? Een vakantie met hond Zeeland is mogelijk bij ons Van der Valk hotel in Goes. Een uitstekende keuze voor uw zoektocht naar een vakantiehuis met hond Zeeland. Honden zijn namelijk van harte welkom in ons hotel. Dat stelt u in de gelegenheid om een fantastische vakantie te beleven samen met uw viervoeter! U kunt bijvoorbeeld lekker samen uitwaaien aan de Zeeuwse stranden. Honden zijn toegestaan op een aantal van onze budget-, standaard- en comfortkamers. De huisregels zijn gemakkelijk na te leven. We nodigen u dan ook maar al te graag uit voor een Zeeland vakantie met hond.

Boek een vakantie Zeeland met hond

Hotel Goes

Hotel Goes

  • 131 comfortabele kamers en suites met ruim balkon
  • Live cooking, restaurant à la carte en gezellige brasserie
  • De Zeeuwse stranden op fietsafstand

Zeeland verkennen samen met uw trouwe viervoeter? Dan bent u in Hotel Goes aan het juiste adres!

Waarom u kiest voor een vakantie in Zeeland met hond

Een vakantie Zeeland met hond in Goes is de ideale gelegenheid om samen met uw viervoeter te ontspannen. Wandelen langs het strand is een geliefde bezigheid voor mensen die met hun hond afreizen naar ons hotel. In Goes zelf is ook van alles te beleven, want liefhebbers van winkelen, terrasjes en cultuur komen hier prima aan hun trekken. Er is dus genoeg te doen als u een hotel Zeeland met hond boekt bij een van de Valk Exclusief hotels. Uiteraard kunt u ook altijd langsgaan bij onze receptie om te informeren naar leuke uitjes en bezienswaardigheden in de buurt. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met al uw wensen.

Kies voor een vakantie Zeeland met hond bij Van der Valk

Ontspannen op vakantie Zeeland met hond? U en uw viervoeter zijn meer dan welkom in ons hotel in Goes. Het boeken van een kamer doet u gemakkelijk online. U betaalt geen reserveringskosten, enkel een kleine toeslag voor het verblijf van uw hond. Vanaf het vroege voorjaar tot diep in de herfst geniet u op ons ruime terras. Laat u bedienen en ontzorgen door ons gastvrije team. Wat is heerlijker dan een goed glas wijn of misschien zelfs wel een pan met Zeeuwse mosselen? U wordt altijd uitgerust wakker in uw kamer dankzij onze comfortabele bedden en u profiteert van gratis wifi in het hele gebouw. Kortom: boek een vakantie Zeeland met hond en laat u verwennen in velerlei opzichten!

Bekijk alle hotels waar honden zijn toegestaan