Direct naar de contentDirect naar de footer

Een weekend aan zee

Een weekendje weg aan zee is de ideale manier om even helemaal tot rust te komen. Eventjes uitwaaien of, in de zomer, bakken op het strand en u laat de dagelijkse sleur direct achter u. Bent u van plan om gezellig een weekend aan zee door te brengen? Ook dan bent u bij Van der Valk aan het juiste adres.

Bekijk onze hotels aan zee

Weekend aan zee: welk hotel?

De hotels van Van der Valk en Valk Exclusief zijn gelegen op de meest handige locaties. U vindt ons bijvoorbeeld vlakbij steden, maar ook dichtbij het strand. Het voordeel daarvan is dat dit soort bestemmingen vanaf een Van der Valk-hotel prima te bereiken zijn, terwijl u tegelijkertijd nooit de hoofdprijs betaalt. Onze hotels aan de rand van steden als Haarlem, Den Haag en Leiden liggen vlakbij allerlei populaire kustplaatsen, zoals Scheveningen en Zandvoort. Erg handig wanneer u een weekendje zee heeft gepland en daar niet de volle mep voor wil betalen.

Weekend aan zee met hond

Bent u van plan om uw viervoeter mee te nemen tijdens uw weekend aan zee? Goede keuze! Niets is zo rustgevend als een wandeling langs het strand. Er is alleen een probleem. Bij de meeste hotels mag uw hond niet naar binnen...

Gelukkig is dit niet het geval bij de Van der Valk- en de Valk Exclusief-hotels. Sterker nog: wij hebben speciale hotelkamers waar u samen met uw hond mag logeren. Het is wel belangrijk om dit van te voren aan ons te laten weten. Zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan tijdens uw weekend aan zee.

Ontbijt, lunch en diner

Naast de hotelkamers staat Van der Valk uiteraard ook bekend om het goede eten dat u bij onze hotels kunt bestellen. Of het nu gaat om een ontbijt, een lunch of het diner: onze chefs bereiden het allemaal met veel plezier voor u. Dat maakt uw weekend aan zee mogelijk nóg geslaagder.

Meer informatie over onze hotels