Direct naar de contentDirect naar de footer

Een weekendje weg met strand

Hoewel het soms weleens anders lijkt, is Nederland meer dan enkel de Randstad. Toch moet u voor het strand wel degelijk in deze omgeving zijn. Hier vindt u namelijk verschillende Van der Valk-hotels op relatief korte afstand van het strand. Ideaal voor een weekendje naar het strand waarmee u de batterijen weer even oplaadt.

Boek een weekendje aan het strand

Welk Van der Valk-hotel voor een weekendje aan het strand kiest u?

Kiest u voor het Van der Valk-hotel Den Haag-Nootdorp? Dan kiest u niet alleen voor het Scheveningse strand, maar ook voor alles wat de hofstad Den Haag u te bieden heeft. Het strand is vanuit Nootdorp gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en u verblijft in een luxe kamer met regendouche en whirlpool voor een optimale ontspanning. Het Van der Valk-hotel Akersloot ligt aan de A9 en is dé uitvalbasis voor een ideaal weekendje aan het strand met de hond. Het strand bij Castricum leent zich hier uitstekend voor. Wilt u actiever bezig zijn? Fietsen door de duinen werkt ook zeer ontspannend, waarna u bij terugkomst in het hotel een duik in het binnenzwembad kunt nemen.

Kiest u voor Van der Valk-hotel Leiden? Dan kiest u voor een weekendje weg naar de stranden van Katwijk en Noordwijk. In dit hotel geniet u tevens van een schitterend terras aan het water. Logeert u in Van der Valk-hotel Haarlem? Dan bezoekt u de stranden van Bloemendaal en Zandvoort. Vanuit het hotel loopt u zo het centrum van Haarlem in.

Vele mogelijkheden voor een weekendje strand

U kunt dus kiezen voor verschillende Nederlandse stranden waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen door de duinen of de naburige steden kunt bezoeken. Er is altijd een Van der Valk-hotel in de buurt van het strand aanwezig. In onze hotels geniet u van de vertrouwde comfortabele kamers en suites, onze fantastische restaurants en uitgebreide ontbijtbuffetten. Wij doen er alles aan om uw weekendje naar het strand tot een ontspannen verblijf te maken.

Meer informatie over onze hotels