Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg kust

Bent u van plan om gezellig een weekendje weg naar de kust te plannen? Van der Valk Hotel Haarlem is ideaal gelegen ten opzichte van het strand van Zandvoort. Bij ons kunt u genieten van lage prijzen en een uitstekende service. Zo kan uw weekendje weg aan het strand niet meer stuk!

Boek een weekendje weg kust

Hotel Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem is dé ideale uitvalbasis voor een weekendje weg aan de kust. Het hotel is gelegen op slechts tien kilometer van het strand van Zandvoort, waardoor u snel ter plaatse bent en geen uren in de file hoeft te staan. Daarnaast heeft het hotel zelf ook tal van activiteiten en arrangementen te bieden die uw weekendje weg aan de kust nog aangenamer zullen maken.

Arrangementen

Bij Hotel Haarlem, welke gelegen is in het zuidelijke deel van de stad Haarlem, zijn tal van leuke arrangementen te boeken die uw verblijf nog beter maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fietsarrangement door de duinen? Of wilt u liever ook de stad Haarlem ontdekken tijdens uw weekendje weg aan de kust? Bij ons kan het allemaal.

Weekendje weg naar de kust voor de beste prijs

Een weekendje logeren nabij de kust hoeft niet duur te zijn. Waar veel hotels welke direct aan het strand gelegen zijn vaak redelijk hoge prijzen vragen, kunt u op een kleine afstand van de kust vaak genieten van een overnachting tegen goede prijzen.

Locatie en bereikbaarheid

Van der Valk Hotel Haarlem is gelegen aan het zuidelijke gedeelte van de stad Haarlem, vanaf het hotel is het slechts zo'n tien kilometer rijden naar Zandvoort. Tevens is ons hotel ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Van en naar het Centraal Station van Haarlem gaan meerdere bussen naar ons hotel. Daarnaast is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer naar Zandvoort te reizen. Vanaf station Haarlem gaat er een sprinter naar Zandvoort aan Zee.

Meer informatie over onze hotels