Direct naar de contentDirect naar de footer

Een weekendje naar zee

Bent u op zoek naar de beste hotels voor een weekendje naar zee, inclusief mooie aanbiedingen? Dan bent u hier al aan het juiste adres. Valk Exclusief biedt u de mogelijkheid om exclusieve Van der Valk locaties te boeken voor een weekendje weg aan zee. Tevens voldoen al onze hotels aan de moderne eisen en zullen wij alles doen wat we kunnen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Boek een weekendje naar zee

Weekendje aan zee in Nederland

Wanneer u op zoek gaat naar een hotel voor een weekendje met zee in de buurt zijn er tal van leuke hotels die u tegen zult komen. Echter zijn de prijzen van de meeste hotels die direct aan het strand gelegen zijn vaak aan de hoge kant. Van der Valk heeft altijd aanbiedingen van hotels op exclusieve locaties die zowel dicht bij zee als steden liggen. Zo kunt u voor een mooie prijs genieten van een leuk weekendje aan zee.

Arrangementen en aanbiedingen

Van der Valk doet er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken tijdens uw weekendje aan zee. Zo hebben we tal van arrangementen samengesteld welke te boeken zijn bij uw hotelkamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi aanbod waarbij u kunt genieten van een luxueus 3-gangen a la carte diner in ons restaurant? Of gaat u toch liever voor een arrangement waarbij u ook iets van de omgeving te zien krijgt? Tevens hebben we tal van afspraken met attracties door heel Nederland, waardoor u voor een gereduceerd tarief deze attracties kunt bezoeken. Kijk voor nog meer aanbiedingen bij het hotel naar uw keuze gerust even op de website van het desbetreffende hotel.

Locatie en bereikbaarheid

Dankzij de ideale ligging zijn al onze hotels relatief gemakkelijk te bereiken. Of u nou reist met uw eigen auto of het openbaar vervoer neemt naar uw weekendje aan zee. Onze hotels zijn altijd gelegen op loopafstand van een bushalte of treinstation en direct aan de snelweg gelegen.

Meer informatie over onze hotels